ÇATALCA’MIZDA GENÇLİK BULUŞMASI

Etkinlikler ilçesi Çatalca’mızda yine önemli bir etkinlik programı organize edildi. Etkinliklerin merkezinde yine gençlerimiz oldu. Çatalca Müftülüğümüz tarafından, Başkanımız Mesut Üner’in destekleriyle organize edilen programda gençlerin huzuru, mutluluğu ve sevinci görülmeye değerdi.

Çatalca Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşen organizasyon; saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Sonrasında Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. Programda açılış ve selamlama konuşmalarını Çatalca Müftümüz Mehmet Çelebi gerçekleştirdi. Yapılan açılış konuşmasının ardından gerçekleşen Recep Demirkaynak stand up gösterisi tüm katılımcıların ve gençlerimizin yüzünü güldürdü. Stand up gösterisi sonrası İstanbul Müftümüz Prof. Dr. Safi Arpaguş konuşmacı olarak söz aldı. Hediye takdimleri ve teşekkür konuşmaları sonrası yemek ve Dua ile gençlik organizasyonu son buldu.

Gençlerle gerçekleşen keyifli organizasyon sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca Müftülüğümüzün Gençlik Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘’Gençliğe Değer Projesi’’  ‘’1. Gençlik Buluşması’’ programına katılım sağladık. Gençlerimizin gözlerindeki ışıltı ve umut, bizlere yarınlarımız adına umut veriyor. Böylesine kıymetli gençlik organizasyonundan dolayı Çatalca Müftülüğümüzü tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.’’ dedi.