Çatalca’mızda Her Yol Ata’mıza Çıkar

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilçemiz için başlattığı hizmet seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Başkanımız Mesut Üner’in Eşekçi Deresi bölgesine yaptırdığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti ve sözü vatandaşlarımız tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Başkanımız Mesut Üner tarafından bir yandan Cumhuriyet Meydanı, mahalle meydanları, millet bahçesi, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, spor salonları gibi projeler hayata geçirilirken, diğer yandan yol, bakım, onarım, yenileme, aydınlatma çalışmaları ile peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları beraberinde yapılarak Çatalca’mızın güzelliğine güzellik katılıyor.

Eşekçi Deresi mevkiinde gerçekleştirilen peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti “Ne Mutlu Türk'üm Diyene” sözü eşliğinde duvara yerleştirildi. Işıklandırmalarıyla gece bölgenin apayrı bir görüntüye kavuşması, ilçemizde büyük bir beğeniyle karşılanırken, vatandaşlarımız Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e bu güzel çalışma için teşekkür ettiklerini ifade ediyorlar.

Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz

Başkanımız Mesut Üner ilçe genelinde çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Çatalca’mıza hizmet etmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çalışmalarımız vatandaşlarımızın daha rahat bir ilçede huzurla, mutluluk içinde yaşaması için. Güzel ilçemizi daha da güzel bir hale getirmek içinde mahalle meydanlarımızda, kavşaklarımızda ilçemizin çeşitli noktalarında peyzaj düzenlemeleri yapıyoruz. Bu düzenlemelerimizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün silüetini saat kulemizde ve Eşekçi Deresi’nde olduğu gibi uygun olan alanlara yerleştiriyoruz. Işıklandırmalarıyla Ata’mızın silüeti ve sözü ilçemize çok yakıştı. “Çatalca’mızda her yol Ata’mıza çıkar” diyoruz. Eşekçi Deremizde düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımız için tüm ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.