ÇATALCA’MIZDA MUHTEŞEM GENÇLİK COŞKUSU

Bölgemizde özel ve gün haftalardaki etkinlerle her daim dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çatalca’mız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızdaki birbirinden değerli etkinliklerle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızdaki gençlik haftası etkinlikleriyle ilçemize yaşattığı muhteşem programların haklı gururunu yaşadı.

Her zamanki gibi, gençlik haftası etkinlikleri hazırlıkları Başkanımız Mesut Üner’in talimatıyla günler öncesinden başladı. Çatalca Belediyesi Kültür Etkinliklerinden Sorumlu Meclis Üyemiz Tuba Uzun hemen harekete geçti ve ekibiyle birlikte yine muhteşem bir iş çıkardı. İlçemizde belediyemiz önünde muhteşem bir kalabalığın toplanmasıyla kortej, Cem Kara Yaşam Vadimizdeki konser alanına doğru harekete geçti. Kortej sırasında Çatalca halkımızın Başkanımız Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi ve alaka dikkat çekti. Başkanımız Mesut Üner, halkımızın kendisine gösterdiği samimi ilgi ve alakayla oldukça duygusal anlar yaşadı. Kortejimiz konser alanına geldiğinde başlayan Murat Mermer konserimiz ilçemizdeki bayram coşkusunu tavan yaptı. Gençlerimiz, Başkanımız Mesut Üner’e muhteşem etkinlikler için teşekkür edip, kendisiyle bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Çatalca’mızda muhteşem gençlik etkinliklerin sonunda açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız etkinlikleri kapsamında, gençlerimizin neşesi ve coşkusu için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Atamızın doğum günüm dediği bir günde, gençlerimizin coşkusuna şahit olmak, ilçemize hizmet yolunda bizlere güç verdi. Yarınlarımızın teminatı gençler sizleri çok ama çok seviyorum. Başarıya giden hayat yolunda asla yalnız yürümeyeceksiniz. Kalın sağlıcakla.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor