Çatalca Belediyesi

ÇATALCA’MIZDA ÖĞRETMENLERİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ

Görüntülenme : 796

Başkanımız Mesut Üner Çatalca’da göreve geldiği günden bugüne, sadece ilçemize kazandırdığı tarihi projelerle altın çağını yaşatmıyor, aynı zamanda sosyal ve kültürel faaliyetlerle özel gün ve haftalara verilen özel değerle de dikkat çekmeye devam ediyor. Bu anlamda Çatalca’mızda gerçekleşen öğretmenler günü etkinliklerimiz, Çatalca’mızdaki öğretmenlerimize unutulmaz bir gün yaşattı.

ETKİNLİK PROGRAMLARIMIZ CUMHURİYET MEYDANIMIZDA BAŞLADI

Çatalca’mızda öğretmenler günü programlarımız, cumhuriyet meydanımızda Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün aziz hatırasında saygı duruşu, istiklal marşı ve çelenk sunulmasıyla başladı.

TÖREN PROGRAMI MUHTEŞEMDİ

Cumhuriyet meydanımızda gerçekleşen tören programının ardından, Prof. Dr. Fuat Sezgin İlk-Orta Okulumuzda, ilçe protokolümüz ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla tören programı gerçekleşti. Tören programı tüm katılımcılarımıza oldukça duygusal anlar yaşattı.

ÇATALCA’MIZDA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ ÇATALCA BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Başkanımız Mesut Üner ve Çatalca Belediyemiz Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzdeki ekip arkadaşlarımızın katılımıyla, ilçemizdeki tüm öğretmenlerimiz ziyaret edildi. Ziyaretlerimiz sırasında öğretmenler günü kutlanırken, günün anısına öğretmenlerimize hediyelerimiz sunuldu.

YONCA LODİ TÜM ÖĞRETMENLERE NEŞELİ VE EĞLENCELİ ANLAR YAŞATTI

Yoğun geçen öğretmenler günü etkinliklerinde günün sonunda Başkan Mesut Üner’in organize ettiği öğretmenler günü eğlence programı öğretmenlere unutulmaz eğlenceli bir akşam yaşattı. Unutulmaz gecede öğretmenler günü yemeğinde sevilen tanınmış sanatçı Yonca Lodi sahne aldı. Yıl boyunca son derece yoğun programlar yaşayan öğretmenlerin eğlenceleri görülmeye değerdi. Gecenin sonunda öğretmenler bu unutulmaz geceyi kendilerine organize eden Başkan Mesut Üner’e teşekkür edip, günün anısına fotoğraflar çektirdiler.

Çatalca’da muhteşem geçen öğretmenler günü etkinlikleri sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Hepimizin üzerinde unutulamaz emekleri olan ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz için ne yapsak az ve yarım kalır. Bugün öğretmenler günü kutlama programlarımız oldukça yoğundu. İlçemiz sadece mega projelerle anılmayacak. Aynı zamanda özel gün ve haftalardaki etkinliklerimizde dikkat çekecek. Bu konuda kararlıyız.  Güne cumhuriyet meydanımızdaki ve Nazım Özbay Kültür Merkezimizdeki tören programlarımızla başladık. Sonrasında Çatalca’mızdaki tüm öğretmenlerimizi ziyaret edip, günün anısına kaleme aldığım özel mektuplarımızı ve hediyemizi takdim ettik. Günün sonunda emektar ve vefakar öğretmenlerimiz unutulmaz bir gece organize ettik. Gece düzenlediğimiz yemekte müzik dünyasının marka ismi Yonca Lodi sahne aldı. Gecede öğretmenlerimizin neşeli anlarına şahit olmanın sevinci anlatılmaz yaşanır. Bu vesileyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ömürleri boyunca sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Çatalca’mızda çok kıymetli öğretmenlerimiz asla yalnız yürümeyecekler.’’ dedi.

 

 

#BirlikteÇatalcayız