ÇATALCA’MIZDA SAĞLIK VE HAYAT VAR

Yaptığı başarılı projelerinin dışında, Çatalca’mızda Sosyal Belediyeciliğin her anında var olunması için çalışmalarına titizlikle yön veren Başkanımız Mesut Üner, sağlık alanında yaptığı çalışmalarla da yine gönüllerde taht kurdu.

Çatalca’mızda evinden çıkamayacak durumda olan ve maddi anlamda evinde özel fizik tedavi olma imkanı olmayan vatandaşlarımızın sorununu Başkanımız Mesut Üner çözüme kavuşturdu. Belediye bünyesinde istihdam edilen Fizyoterapistlerimiz, tedavi ihtiyacı olan vatandaşlarımıza evlerinde tedavi programları uygulamaya başladı.

Tedavi programına başlanan vatandaşlarımızdan Bayram Köse, kalp ameliyatı sonrası yatağa bağımlı kalarak yürüme zorluğu çektiği için, yataktan kalkamıyordu. Belediye Halkla İlişkiler Birimimiz aracılığıyla randevu programı sonucu başlanılan ve altı hafta boyunca devam eden tedavi sonucu Bayram Köse yatağa bağımlılıktan kurtuldu ve yürümeye başladı. Başarılı geçen  tedavi sonrası Nafiye ve Bayram Köse çifti Başkanımız Mesut Üner’e hastalıkta ve sağlıkta her zaman yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Bu güzel haber sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Biz teşekkür ederiz Nafiye teyzem, Bayram amcam biz teşekkür ederiz. İlk etapta bu önemli Sosyal Belediyecilik çalışmalarına 2 uzman fizyoterapistimizle başladık. Bugüne kadar ilçemiz genelinde 70’in üzerinde talep geldi ve bu taleplerin tamamı yerinde ziyaret edildi. Bu vatandaşlarımızın arasından 25 vatandaşımızın hastaneye gidemeyecek veya evinde Fizik Tedavi hizmeti alma maddi imkanı olmadığını tespit ettik ve 25 vatandaşımıza düzenli olarak evlerine tedaviye gidiyoruz. Geldiğimiz noktada Bayram amcamızın tedavilerimiz sonrası yürümeye başlaması oldukça sevindirici. Birlikte Çatalca’yız diyerek hastalıkta ve sağlıkta vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sağ olun var olun kalın sağlıcakla.’’ dedi.