ÇATALCA’MIZDA SPOR KULÜPLERİ MUTLU VE MESUT

Göreve geldiği günden bugüne Çatalca’mıza tarihi hizmetler kazandırmakla yetinmeyen Başkanımız Mesut Üner, ilçemizin kronik sorunlarını birer birer çözmeye devam ederken, ilçemizde çocukların ve gençlerin sportif faaliyetlerine destek olmaya durmaksızın devam ediyor. Başkanımız Mesut Üner’in spora ve sporcuya verdiği destek ve tesisleşme hamleleri sadece Çatalca’mızda değil tüm bölgemizde dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz aylarda ilçemiz ve ülkemiz sporuna kazandırdığı ‘’İlyas Demiroğlu Güreş Salonu’’ açılışını gerçekleştiren, spor adası projemizin en önemli etaplarından kapalı olimpik havuzumuzun yapımını tamamlayan, aynı spor adası projemizde kapalı spor salonumuzun yapımını büyük ölçüde tamamlayan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyespor’umuzun kurulumunu gerçekleştirerek üç bin beş yüz sporcu ve on dört farklı spor dalında on sekiz konusunun uzmanı antrenörle yurtiçi ve yurtdışında başarıdan başarıya koşuyor. Tüm bunlarla da yetinmeyen Başkanımız Mesut Üner, ilçemizde süper amatör liglerde mücadele eden kulüplerimize nakdi destekte bulundu. Başkanımız Mesut Üner’in bu desteği kulüplerde memnuniyetle karşılık bulurken, kulüpler Başkanımız Mesut Üner’e verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Nakdi destek töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’İlçemizde Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden üç kulübümüz Gökçealispor,, Muratbeyspor ve Kestanelikspor’a nakdi yardımda bulunduk. Tüm kulüplerimize başarılar dileriz. Çatalca’mızda spor kulüplerimiz asla yalnız yürümeyecek.’’ dedi