Çatalca’mızın Çocukları ATA’MIZ İçin Yürüdü

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Ulusumuzun Kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde ilçemizde çeşitli Anma Törenleri düzenledi.

Belediyemiz Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan Atatürk Yolu ve Sergisi ile gün boyu vatandaşlarımızı Ata’mız ile buluşturan Başkanımız Mesut Üner, ilçemizin çocuk ve gençlerini de akşam düzenlenen Atatürk’e Saygı Yürüyüşü’nde bir araya getirdi.

Saatler 19.38’i gösterdiğinde Çatalca’mızın çocukları 19 metre 38 santimetrelik “ATA’M İZİNDEYİZ” yazılı dev posterle Ata’mız için yürüdü. Atatürk’e Saygı Yürüyüşü, Nazım Özbay Kültür Merkezimiz önünden İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özgür Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Kılınç, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP İlçe Başkanı Halit Uğur, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimizin katılımı ve Başkanımız Mesut Üner’in startıyla başladı. Sirenler eşliğinde Çatalca’mızın sokaklarında dolaşan Belediye Spor Kulübü Öğrencilerimizin kortejine vatandaşlarımız da evlerinin camlarından, balkonlarından bayraklarıyla eşlik etti.

Ata’mızın dev posterini gururla taşıyan sporcu gençlerimizin Saygı Yürüyüşü, Nazım Özbay Kültür Merkezimiz önünde son buldu.