Çatalca’mızın Kurban Satış ve Kesim Alanları Bayrama Hazır

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Kurban Bayramımız öncesinde vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfekte edilerek hazırlanan Kurban Satış ve Kesim Alanında incelemelerde bulundu.

Pandemi süreci boyunca ilçemizin hemen her noktasında dezenfekte çalışmaları yürüten ekiplerimiz, Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Korona virüse karşı alınan önlem ve tedbirler doğrultusunda çalışmalarını yürüten Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İstanbul’un kurban satış ve kesim merkezlerinden olan ilçemizde hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Başkanımız Mesut Üner’in bizzat incelemelerde bulunduğu Kurban Satış ve Kesim Alanlarımız, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilerek vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi.

Vatandaşlarımızın sağlıklı bir bayram geçirmesi temennisinde bulunan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, herkesi korona virüs salgını ile mücadelede önlem ve tedbirlere hassasiyetle uymaya davet etti.