Çatalca’nın Gurur Kaynağı Güreşçilerimiz Başkanımızı Ziyaret Etti

Çatalca Belediyesi’nin başarıdan başarıya koşan ve güreşe adını altın harflerle yazdıran Güreş Takımı Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’i ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Antrenörleri Gökhan Akçen eşliğinde Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’i makamında ziyaret etti. Girdikleri müsabakalardan başarıyla çıkarak ilçeye madalyalarla dönen güreşçilerimiz, son olarak katıldıkları Balıkesir'in Sındırgı İlçesinde bu yıl 4.'sü düzenlenen Yüreğil Şerif Pehlivan Yağlı Güreşleri'nden 6 madalya alarak döndü.

Güreşçilerimize kıspet hediye eden Başkanımız Mesut Üner güreşçilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Meclis Üyesi Ahmet Rasim Yücel’inde bulunduğu görüşmede Başkanımız spor yapan çocuklara sporun öneminden bahsederek çocukların ve gençleri spora yönlendirmek gerektiğinin altını çizdi. Başkanımız belediye olarak spora ve sporcuya her türlü desteği vereceklerini belirtti.