Çatalca'nın minik güreşçilerinden büyük başarı; İstanbul 2.si oldular

Katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çeken Çatalca Belediyesi Güreş Takımı Okullar Arası Minikler İstanbul Şampiyonasında İstanbul 2. si oldu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ata sporumuz güreşi yaşatma, gelecek kuşaklara taşıma amacıyla kurduğu güreş takımının minik güreşçileri bir kez daha sırtlarının mindere gelmeyeceğini ispat ettiler. Çatalca Belediyesi Güreş Takımı, Okullar Arası Minikler İstanbul Şampiyonasında zorlu müsabakalar karşısında büyük başarı göstererek, 4 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı ve İstanbul 2. si olmayı başardı.

Çalışmalarının karşılığını aldılar

Takım antrenörleri İlyas Demiroğlu ve Gökhan Akçen eşliğinde yoğun çalışmalarının karşılığını madalyalarla alan güreşçilerimiz; Özgür Aslan, Umut Nejat Dinçer, Kaan Uçar, İsmail Yavuz, Orçun Alkan, Emirhan Giral, Yusuf Yılmaz, Engin Aktaş, Murat Polat ‘ın başarıları Çatalca’nın adını bir kez daha güreşteki başarıyla özdeşleştirdi.

Gurur duyuyorum

Güreş Takımının elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Güreş Takımımız katıldığı turnuvadan başarıyla döndü. Sporcularımızın başarısı bizleri gururlandırıyor, hepsini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.