Çatalca Sanayici ve İş Adamları Derneği'nden (ÇASİAD) Başkanımız Üner'e Tebrik Ziyareti!

İlçemizde istihdam sağlayan İş adamları, Başkanımız Mesut Üner'i makamında ziyaret etti.

Salteks Firması sahibi İlhan Şişman, Delta Mobilya sahibi Ayşenur Yılmaz, Lale Mefruşat sahibi Fevzi Eren, Şanal Isı sahipleri Nejat Rişvan ve Mehmet Rişvan, Karcab Yapı sahibi Osman Sevim, Üç Kardeşler Ofis Mobilya sahibi Saim Bıçak, Aypaş saat sahibi Ali Yörür, Sıtnak Nakliyat sahibi Ahmet Faruk Kınacı, Detay Gıda sahibi Semir Abakuş, Belediye Başkanımız Mesut Üner'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Mesut Üner, kendilerine teşekkürlerini iletti.