ÇATALCA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞINDAN BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER'E ZİYARET

Görüntülenme : 2083

Yoğun temposuna Ramazan ayında da devam eden Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi Nisan meclis toplantımız ikinci oturumu sonrası makamında yoğun bir katılımla ziyaretçilerini karşılamaya devam etti. Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret eden ziyaretçilerden biri oldukça anlamlıydı. Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs Başkanımız Mesut Üner’i makamında ziyaret etti.

Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs Başkan Mesut Üner’i makamında ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaret sırasında Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs, her zaman Çatalca Ülkü Ocakları Başkanlığımızın yanında olan Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür edip, günün anısına plaket takdim etti. Ziyaret, Çatalca’mızdaki birlik ve beraberlik iklimi adına oldukça önemli mesajlar içeriyordu.

Çatalca Ülkü Ocakları Başkanımız Ergin Örs’in ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Çatalca Ülkü Ocakları Başkanı Ergin Örs’ün kıymetli ziyareti ve şahsıma takdim ettiği plaket için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Çatalca’da hakim olan birlik ve beraberlik iklimi hepimizi oldukça sevindiriyor. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.’’ dedi.

#ÇalışıncaOluyor