Çatalca Veteranlar Kulübü, Başkanımız Mesut Üner’i Ziyaret Etti

Sporun her dalına ve sporcuya verdiği destekle tanınan Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Veteranlar Kulübünü makamında ağırladı.

Çatalca Veteranlar Kulübü sporcuları tarafından gerçekleştirilen ziyarette, Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından kulübün isminin yer aldığı eşofman takımları sporculara hediye edildi.

Başarının en büyük anahtarının azim ve mücadele olduğunu dile getiren Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Veteranlar Kulübünün spor, kardeşlik ve birliktelik duygusunu barındırdığını ve spor yapmaktan kopamayanların bir araya gelmesini sağladığını ifade etti.

İlçemizdeki sportif faaliyetlerin de konuşulduğu ziyarette, Başkanımız Mesut Üner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek spora emek ve gönül vermiş sporcuların bir araya geldiği kulübe başarılar diledi. Çatalca Veteranlar Kulübü, Başkanımız Mesut Üner'e desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.