Çatalca’yı çocukların mutluluğu sardı

23 Nisan kutlamaları için gerçekleştirilen 8.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nin son gün coşkuyla kutlandığı etkinlik alanları Çanakça ve Akalan Mahallesi oldu.

8. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde farklı ilçelerden, farklı ülkelerden gelen misafir çocuklar, her dilden, her renkten barış ve kardeşlik temalarıyla dolu müzik ve dans performanslarını, kendilerini izlemeye gelenlere, en iyi şekilde sunarak hep birlikte birbirinden keyifli saatler geçirdiler.

Çanakça Orta Okulu ve Akalan Atatürk İlk ve Orta Okulu bahçelerinde gerçekleştirilen etkinlik birbirinden güzel gösterilere sahne oldu.

Çatalca Belediye Başkanvekili Ufuk Akın ve Başkan Yardımcıları Ayhan Tutun, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz ile CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşın izlediği programlarda çocuklar 23 Nisan’a özel en güzel danslarını, şiirlerini coşkuyla sergilediler. Çanakça Mahalle Muhtarı Kasım Kocatürk ve Akalan Mahalle Muhtarı Halil Akgeyik’ın konuklarla yakından ilgilendiği programlarda mahalle okullarının bayram etkinlikleri için hazırlanmış öğrencilerin gösterileri de yer aldı.

Çatalca Belediyesi Başkanvekili Ufuk Akın etkinliklerde yaptığı konuşmalarda Çatalca Belediyesi olarak bir festivali daha coşkuyla kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek çocukların ve ülkemizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.