‘Çatalcalılar Hizmetin En İyisini Hak Ediyor’

‘Çatalcalılar Hizmetin En İyisini Hak Ediyor’

Çatalca’ya, Çatalcalılara hizmet anlayışı kapsamında Belediye Başkanımız Mesut Üner ve ekibi çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Belediye Başkanımız Mesut Üner'in talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Ferhatpaşa Mahallesi Hacı Osman Sokak yol yapımı işlemini tamamlamasının ardından, Tekke Sokak ve Beyler Sokak’ta yol yapımı çalışmaları sürüyor.

Ekiplerin çalışma yaptığı alanda incelemelerde bulunan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, çalışmaların bir an önce bitirilmesi ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulması talimatını vererek, "Göreve geldiğimiz an itibarı ile vatandaşlarımızın istek ve şikayetleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güzel Çatalca'mızın güzide vatandaşları, her şeyin en iyisini hak ediyor. Çatalca' nın her bir sokağında, her bir caddesinde hizmet vermeye devam edeceğiz" sözleri ile Çatalca halkına en iyi hizmetin verilmesi noktasında çalışmalara devam edileceğinin mesajını verdi.