Çatalcaspor'dan Görkemli Sezon Açılışı!

Çatalcaspor'dan Görkemli Sezon Açılışı!

Bu sezon 3.Lig 1. Gurupta mücadele edecek olan temsilcimiz Çatalcaspor, şampiyonluk parolasıyla yola çıktı.

Çatalcaspor, bugün karşılaşacağı Sultanbeyli Belediyespor maçından önce taraftarlar ve ilçe protokolünün katıldığı törende; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu tarafından, Çatalcaspor'a destek verenlere hediye takdimi yapılarak devam etti.

Belediye Başkanımız Mesut Üner'e, Çatalcaspor'a destek ve katkılarından dolayı, Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve yönetimi tarafından plaket ve forma hediye edildi.

Sezon açılışında Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalcaspor'a ikinci lig yolunda başarı dileklerinde bulundu.

O Sene, Bu Sene

Belediye Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada, "İlçemizi başarıyla temsil eden Çatalcasporumuza ikinci lig yolunda başarılar diliyorum. O Sene, Bu Sene diyoruz. Biz göreve başladığımız an itibariyle, Çatalca Belediyesi olarak Çatalcasporumuza her anlamda destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz. Yeni sezon öncesinde Çatalcasporumuza başarılar diliyorum" dileklerinde bulundu.

Kesilen kurban ve dualar eşliğinde Çatalcaspor yeni sezona merhaba de