Cengiz Kurtoğlu’ndan Çatalca’da Muhteşem Konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan Çatalca’da Muhteşem Konser

Yılların eskitemediği usta ses Cengiz Kurtoğlu Çatalca’daki Erguvan Festivali’nin 6. gününde hayranlarıyla buluştu.
Dillerden düşmeyen şarkılarıyla Çatalcalılara unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, sevilen şarkılarını Mehmetçik Meydanı’nı hınca hınç dolduran sevenleriyle hep bir ağızdan söyledi. İstanbul’un birçok ilçesinden usta sanatçıyı dinlemeye gelen müzik severler geçmişten günümüze dek dillerden düşmeyen şarkılarla müzik yolculuğu yaşadı.
Dinleyicilerin zaman zaman cep telefonlarının ışıklarıyla da şarkılara eşlik ettiği anlarda muhteşem bir görsel şov yaşandı. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, unutulmaz gece için sevgiye dair şarkıların sahibi usta sanatçıya teşekkürlerini sunarken, “ Cengiz Kurtoğlu demek çaresi olmayan bir hastalık demektir” sözleriyle hediyesini de takdim etti.