“Çevre ve Geri Dönüşüm” Semineri bu kez personele verildi

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından çevre konusunda duyarlılığı arttırmak ve geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmek için belediye personeline seminer verildi.

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belediye personeline “Çevre ve Geri Dönüşüm” Semineri verildi. Kısa film gösterimleri ile başlayan seminerde ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, atık piller, elektronik atıklar, atık lastikler gibi birçok atığa ve atıkları ulaştırmamız gereken noktalara değinilerek geri dönüşümün ne denli önemli olduğu vurgulandı.

Doğru ayrıştırma doğal çevreyi korur

Seminerde ayrıca kaynakta ayrıştırmanın önemine değinilerek doğru bir ayrıştırmayla ham madde kaynaklarından tasarruf sağlanarak, ekonomiye katkı sağlandığı ve yaşadığımız doğal çevrenin korunduğu bilgileri verildi.