Çiçekler ile Çiçek Ektik

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda, Çatalca Aile Dayanışma Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bahçesine çiçek ekimi gerçekleşti.

Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Erçin, Başkan Danışmanımız Bahadır Sügür, Park ve Bahçeler Müdürümüz Nevin Erdoğan’ın katılımlarıyla gerçekleşen çiçek ekimi, keyifli anlara sahne oldu. Orada eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yardımcımız Erçin ve Başkan Danışmanımız Bahadır Sügür, çiçekleri çocuklarla birlikte ekerken, onlarla halay çekip, yakından ilgilendiler.

Keyifli anlara sahne olan çiçek ekiminden dolayı öğretmenler ve öğrenciler Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini iletirken, etkinlik sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.