Çin’den İlçemizi Gezmek İçin Gelen  Kafile Başkanımız Mesut Üner’i Ziyaret Etti

Çatalca’mızın tarihi yerlerini gezmek, inceleme ve araştırmalarda bulunmak üzere Çin’den ilçemize gelen kafile, Başkanımız Mesut Üner’e ziyarette bulundu. Ziyarette ilçemizi çok beğendiklerini dile getiren yabancı konuklarımız Başkanımız Mesut Üner’e hediyelerini de takdim ettiler.

“İlçemize hoş geldiniz” sözleriyle misafirlerini karşılayan Başkanımız Mesut Üner,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Çatalca’mızın M.Ö 2000 yıllarına dayanan yerleşim bölgesi olma özelliği nedeniyle; farklı hükümlerin oluşturduğu bir alan üzerinde kurulduğunu ve tarihin birçok sayfasına tanıklık ettiğini belirterek iç ve dış turizme yönelik gezilip görülecek birçok esere sahip olduğunu söyledi.