Çocuklar Erguvan Festivalinde Doyasıya Eğleniyor.

Çocuklar Erguvan Festivalinde Doyasıya Eğleniyor.

Çatalca Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl yapılan 20. Erguvan Festivali, bu yılda birbirinden coşkulu törenlerle başladı.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, “Birlikte Çatalcayız” temasıyla her yaş grubundan vatandaşımıza yönelik etkinliklerle,dolu dolu başlayan festivalde çocuklarda unutulmadı.
Çocuklar için Mehmetçik Meydanında büyük bir oyun parkı hazırlanırken aynı zamanda her gün gerçekleştirilecek çocuk tiyatroları ve animasyonlar içinde sahne hazırlandı.

Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet Meydanında başlayan çocuk etkinliklerinde animasyon gösterileri miniklere unutulmaz anlar yaşatırken Mehmetçik Meydanında ki gösterilerde küçükler kadar ailelerinin de beğenisini kazandı.
“Bizleri ve çocuklarımızı düşünen Başkanımız Mesut Üner’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşan aileler, 20. Erguvan Festivalinin kendileri ve çocuklarına eğlenceli ve mutlu saatler yaşattığını dile getirdiler.