Çocuklardan Muhteşem Piyano Resitali

Çatalca Belediyesi piyano kursu öğrencileri, düzenlenen gecede verdikleri piyonu resitali ile izleyenleri mest etti.

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan piyano kursuna katılarak, Müzik Öğretmeni Reyhan Gözel tarafından eğitim alan öğrenciler, düzenlenen gecede konser verdi.

Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Dursun Duran Kaya ve öğrenci velilerinin katıldığı gecede performanslarıyla izleyenleri adeta büyüleyen öğrenciler, profesyonel piyanistleri aratmadı. Mozart’tan Chopin’e birçok müzisyenin önemli eserlerini çalan öğrencilerin aileleri bu anları görüntülemek için birbiriyle yarıştı.

Yaklaşık 1.5 saat süren konser sonrası öğrenciler alkışlar arasında öğretmenlerine çiçek verdi, program hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.