Çocuklarımız Başkanımız Mesut Üner’in Hediyesi Tiyatro Gösterisini Neşe ile izledi

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in yarıyıl tatili için çocuklarımıza hazırladığı tiyatro gösterisinin ilki bugün çocuklarımızın neşe ile izlediği gösteri ile başladı.

Çatalca Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen tiyatro gösterisinin, ilk gösterimi Başkanımız Mesut Üner’in açılış konuşması ile bugün gerçekleşti.

Gösteri pandemi şartlarından dolayı zoom üzerinden yayınlandı. ‘’Kırmızı Başlıklı Kız’’ adlı oyun ve 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Binkılıç İlkokulu, Çakıl İlkokulu, Çanakça İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Anasınıfı, Dağyenice Zeki Kisbu İlkokulu, Özel Renkli Rüyalar Anaokulu, Özel Erguvan Anaokulu ve Özel Erdem Çocuk Anaokulu öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen ilk gösterimde geleceğimizin teminatı çocuklar oldukça neşeli ve eğlenceli anlar yaşadı.

İlk perde öncesi çocukların neşesine ortak olan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, çocukların neşesine şahit olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, tüm katılımcı öğrencilere ve organizasyonu geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hazırlayan Çatalca Belediyesi Kültür Müdürlüğüne teşekkür etti.

Başkanımız Mesut Üner’in ardından, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi seyirler temennisinde bulunan Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu her zaman eğitime destek olan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e ve organizasyon için Çatalca Belediyesi Kültür Müdürlüğüne teşekkür ederek, çocukların sevincine şahit olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

36 okul ve 4414 öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek organizasyon boyunca tüm çocuklar toplamda 2 oyun izleme imkanı bulacaklar.

İlk perde de sergilenecek ‘’Kırmızı Başlıklı Kız’’ adlı oyunun ardından, ikinci perde de ise ‘’Bremen Mızıkacıları’’ adlı oyun gösterimde yer alacak. Organizasyon 5 Şubat 2021 Cuma günü sona erecek.