Çocuklarımız Tatillerini Yarıyıl Şenliği’nde Geçiriyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından ilçemiz çocuklarına tatil hediyesi olan Yarıyıl Şenliği tüm hızıyla devam ediyor.

Kültür Müdürlüğümüz tarafından Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde hazırlanan birbirinden renkli etkinliklere katılan yüzlerce çocuğumuz neşe içinde evlerine dönüyor. Çocuklarını keyifli saatlerine eşlik eden anne ve babalar Çatalca’da bir ilk olan yarıyıl şenliğini hayata geçiren Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sunuyor.

Şenlik kapsamında Kültür Merkezine gelen çocuklarımız dev top havuzunda eğlenmenin tadını çıkarırken daha sonrada hep birlikte 13.00 ve 15.00 seanslarıyla Rafadan Tayfa Göbeklitepe isimli en sevdikleri çizgi filmi izlediler. Salonun dolması üzerine çizgi film izlemek için Kültür Merkezimize gelen çocuklarımıza da diğer salon açılarak çizgi film izlemeleri sağlandı.

Yarıyıl Şenliği programı kapsamında minik konuklarımız 22 Ocak 2020 Çarşamba günü de animasyon şovları, dev top havuzu, anne çocuk etkinlikleri, yüz boyama ve balon şekillendirme gibi etkinliklerle buluşacak.