Çocukların tiyatro keyfi devam ediyor

Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocukları tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor.

Çatalca Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında çocukları ihmal etmiyor. Minik tiyatroseverleri birbirinden renkli tiyatro oyunları ile buluşturarak eğitimlerine destek olurken aynı zamanda gülerken düşünmelerine, düşünürken de eğlenmelerine vesile oluyor.

Başkanımıza teşekkür ediyoruz

Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde sahnelenen, ‘Meyve Bahçesi’ isimli müzikli çocuk oyununda, söylenen yalanların sadece başkalarına zarar vermeyeceği, yalanı söyleyen kişiye de zararının dokunacağı miniklere anlatıldı.. Başkalarını eğlendirmek için yapılan şakaların da zarar verebileceğini gözler önüne seren oyun, çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Oyunu seyreden çocuklar gösteriyi çok beğendiklerini belirterek, “Bu gösteri ile hepimiz çok mutlu olduk, çok eğlendik. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu.