ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ MUHTARLARIMIZ

Çatalca’mızda göreve geldiği günden bugüne, ilçemizin başarılı yönetilmesi yolunda istişare kültürüne büyük önem veren Başkanımız Mesut Üner, bu yönetim düşüncesinde en büyük önemi ve değeri her fırsatta ‘’Çözüm Ortaklarımız’’ olarak ifade ettiği demokrasimizin temel taşları muhtarlarımıza verdi.

Bu anlamda Başkanımız Mesut Üner ilçemize kazandırdığı projelerimizi gerçekleştirirken, her fırsatta muhtarlarımızla bir araya geldi. Özellikle belli periyotlarla ilçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve tüm muhtarlarımızın katılımıyla mahallelerimizde yerinde toplantılar gerçekleştirdi. Başkanımız Mesut Üner bu süreçte Çatalca’mızda direk Bakanlarımızla ile Muhtarlarımızı bir araya getirdi. İşte muhtarlarımıza böylesine önem ve değer veren Başkanımız Mesut Üner, ‘’Muhtarlar Günü’’ etkinliklerine de özel olarak hazırlanılmasının talimatını, ekip arkadaşlarımıza günler öncesinden verdi.

İLK DURAĞIMIZ CUMHURİYET MEYDANIMIZ OLDU

‘’Muhtarlar günü’’ etkinliklerimiz, ilçe protokolümüzle birlikte Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi huzurunda saygı duruşu, istiklal marşımızı hep birlikte büyük bir coşkuyla söyledikten sonra, çelenk sunumumuzla başladık.

MUHTARLAR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİK

Etkinlik programlarımızın ikinci durağı olan Cumhuriyet Meydanımızdaki günün ilk programımızın ardından, Başkanımız Mesut Üner Muhtarlar Derneğimizi ziyaret edip, Muhtarlar Derneği Başkanımız Ceyhun Koç riyasetinde tüm muhtarlarımızın gününü samimi bir ortamda kutladı.

KALEİÇİ MAHALLEMİZE HAYIRLI OLSUN

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelimde başlattığı ‘’81 İlde 100 Muhtar Hizmet Binası’’ projesine bir destekte Başkanımız Mesut Üner’den geldi. Başkanımız Mesut Üner çözüm ortaklarımızın özel gününde, Kaleiçi mahallemizde yeni muhtarlık binamızın temelini attı. Temel atma töreni sırasında mahalle halkımızın Başkanımız Mesut Üner’e gösterdiği samimi ilgi ve alaka görülmeye değerdi. Yeni muhtarlık binamızın temel atma töreni, Kaleiçi halkımıza ve çözüm ortaklarımızdan Muhtarımız Ergun Çağlayan’a hayırlı olsun.

ETKİNLİK PROGRAMLARIMIZ YEMEK DAVETİMİZLE SON BULDU

Başkanımız Mesut Üner, Çatalca’mızda ‘’Muhtarlar Günü’’ etkinliklerimize çözüm ortaklarımız muhtarlarımız ve aileleriyle organize ettiğimiz yemek programına katılarak devam etti. İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, ilçe protokolümüz ve muhtarlarımızın tam kadro katıldığı yemek daveti samimi ortamda gerçekleşirken, muhtarlarımız gerek her zaman yanlarında olmasından dolayı, gerekse ‘’Muhtarlar Günü’’ etkinliklerinden dolayı Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.

BAŞKANIMIZ MESUT ÜNER; ‘’BİRLİKTE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Muhtarlar günü etkinliklerimizin son bölümü olan yemek davetimizde konuşma yapan Başkanımız Mesut Üner; ‘’Dünya şehri İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı ve en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’mızı, demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızı, ilçemize hizmet yolunda her zaman çözüm ortaklarımız olarak ifade ettik. Bu fikrimizi sadece söylemde bırakmadık, uygulamada da gerçekleştirdik. İlçemizdeki her başarılı icraatlarımızın arkasında, çözüm ortaklarımız muhtarlarımız ve halkımızla sadece makamda değil sahada yaptığımız istişarelerimiz var. Yine dönemimiz içinde Cumhurbaşkanımızı ve Bakanlarımızı ilçemizde buluşturduk.  Bu çalışma prensibimizden asla taviz vermeyeceğiz ve görev süremiz boyunca Çatalca’mızı çözüm ortaklarımız muhtarlarımızla yönetmeye devam edeceğiz. Sadece bugünde değil, her zaman muhtarlarımızla ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Muhtarlar günümüz kutlu ve hayırlara vesile olsun.’’ dedi.