CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Çatalca’mızda özgürlük ve bağımsızlığımızın simgesi Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıl dönümü,yağış nedeniyle İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle kutlandı.

İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş, Garnizon Komutanımız Binbaşı Hakan Ergül ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner tarafından bayram tebriklerinin kabul edildiği tebrikat töreni ardından başlayan bayram kutlama programında öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine dair şiirler okundu.

İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladığı konuşmasında;  Cumhuriyet’in sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihe altın harflerle yazılan bir kahramanlık destanı olduğunu belirterek, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla andığını ifade etti.

Kutlama töreni, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili ilçemizde şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerinin takdim edilmesi ve Çatalca Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin halk oyunları gösterileri ile son buldu.