Daha Temiz Bir Çatalca İçin Çalışıyoruz

Vatandaşa hizmet noktasında sınır tanımayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, göreve geldiği ilk günden bu yana daha yaşanabilir bir Çatalca için çalışıyor. Muratbey Mahallesi'nde açılan Belediye Ek Hizmet Birimi ile bölge halkı daha kısa sürede hizmet alıyor.

Muratbey Ek Hizmet Birimi, Muratbey Mahallesi'nde yaptığı çalışmaların akabinde bugün ve yarın Ovayenice Mahallemizde ot biçme ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Temizlik, Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapılıyor

Ovayenice Mahallemizde bu akşam yapılacak olan asker uğurlama gecesi öncesi Sosyal Tesislerin temizliği ve bakımı yapıldı. Mahalle içerisindeki parkların ve sokakların bakımlarına devam ediliyor. Çalışmalar yarın da aralıksız sürecek.
Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar, Muratbey Hizmet Birimi'nin sorumluluk alanında olan Ovayenice Mahallemizde ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, bu çalışmaların sorumluluk alanlarında olan Muratbey, Bahşayiş, Çakıl, Ovayenice ve Elbasan Mahalleleri'nde de periyodik aralıkla devam edeceğini ifade etti.