Daima Emekçinin Yanında Olan Başkanımız Mesut Üner Toplu İş Sözleşmesini İmzaladı

“Bizler, mesai arkadaşlarımla amacı Çatalca’mıza hizmet etmek olan büyük bir aileyiz” diyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesine imza atarak çalışanlarının ücret ve sosyal haklarını artırdı.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Belediyemiz İle Belediye İş Sendikası arasında devam eden Toplu Sözleşme görüşmelerini anlaşma ile sonuçlandırdı. Başkanlık makamında düzenlenen törenle imzalanan 3 yıl sürecek anlaşmaya göre, belediyemiz işçilerinin ücret ve sosyal hakları artırıldı.

İşçi Kardeşlerimize Hayırlı Uğurlu Olsun

Başkanımız Mesut Üner imza töreninde yaptığı konuşmada emeğin ve emekçinin daima yanında olduğunu belirterek, “Tüm çalışanlarımızla birlikte İlçemize, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu hedef ve amacımız doğrultusunda birlikte mesai harcadığımız işçi kardeşlerimizin haklarını korumak için elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum. “Emek ve alın teri en kutsal değerimizdir” anlayışımızla, her zaman emeğin, emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Komisyondaki mesai arkadaşlarımıza, sendika temsilcisi arkadaşlarımıza ve Sendika Başkanımıza teşekkür ediyor, Toplu İş Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Görüşmelerin gayet olumlu ve güzel bir süreçle tamamlandığını belirten Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı İbrahim Özçelik, “ İşçi kardeşlerimizin yanında olan, emeğe ve emekçiye saygı duyan Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sözleşmemizin belediyemize, sendikamıza ve işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkanımız Mesut Üner ve Belediye İş Sendikası Trakya Şube Başkanı İbrahim Özçelik tarafından sözleşme imzalandı.