“DOĞA YÜRÜYÜŞÜ” ERGUVAN FESTİVALİMİZİN OLMAZSA OLMAZLARINDAN…

21. Erguvan Festivalimizde Çatalca’mızın muhteşem doğasında geleneksel olarak yaptığımız doğa yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Bu yıl, yakın zamanda bisikletiyle elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz hemşerimiz Murat Albayrak anısına düzenlediğimiz yürüyüşümüz, Cumhuriyet Meydanımızda sporseverlerin değerli sporcumuzu dualar ve rahmetle anması ile başladı.

Yürüyüşe katılan her yaştan vatandaşımız, Çatalca’mızın yemyeşil eşsiz manzarasında ve bol oksijenli muhteşem havasında, Tarihi Topuklu Çeşmesi başta olmak üzere hem tarihi izlerin hem de kuş seslerinin ve ağaçların serin gölgeleri altında yürüyüşün tadını çıkardılar.

Yürüyüş sonunda vatandaşlarımız bu anlamlı etkinliği düzenleyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’e teşekkürlerini sundular.

#ErguvanFestivali