El Ele Hep Birlikte.

El Ele Hep Birlikte

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Erguvan Festivali için Mehmetçik Meydanı’nı dolduran her yaştan vatandaşımızla ve stand açan derneklerle bir araya geliyor.
Akın akın Mehmetçik Meydanı’na gelerek stantlarda bulunan çesit çeşit ürünlerden, yöresel tatlardan alışveriş yapan, otağ çadırlarında aile olarak bir araya gelen, çocuk oyun gruplarında çocuklarının eğlencesine ortak olan vatandaşlarımızla bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, onlarla hem görüş alışverişinde bulunuyor hem de sohbet ediyor. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkanımız Mesut Üner, bolca hatıra fotoğrafı çektiriyor. Çatalcalı vatandaşlar ise Belediye Başkanımız Mesut Üner’e böyle bir festival düzenleyerek Çatalcalıları 7 gün sürecek eğlenceli aktivitelerle buluşturuğu için teşekkürlerini sunuyor.