Elazığ’a Sıcak Dokunuş Yardım Tırı Çatalca’dan Yola Çıktı

Çatalca Kaymakamlığı tarafından yaşanan deprem felaketi sonrasında Elazığ’a yardım için başlatılan kampanya ile toplanan malzemeler bugün yola çıktı. Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner adına Başkan Yardımcılarımız “Elazığ’a sıcak dokunuş”  sloganıyla yola çıkan yardım tırını uğurladı.

Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin ardından birçok il ve ilçeden gönderilen yardımlara Çatalca’dan gönderilen dördüncü yardım tırı da eklendi. Depremi yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak adına başlatılan yardımlar ilçemizde büyük yankı buldu. Belediyemiz koordinesinde başlatılan yardım kampanyasında yaşanan yoğun katılım ile geçen hafta Elazığ’a ulaşan 3 tır yardım malzemesinin ardından Çatalca Kaymakamlığı bünyesinde yeniden başlatılan kampanya ile bugün 1 tır daha depremzedelerimize ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner adına Belediye Başkan Yardımcılarımız; Hüseyin Aydın, Ömer Erçin, İkram Kaya ve Gökçen Balcı’nın katıldığı törenle “Elazığ’a sıcak dokunuş”  yardım tırı dualarla uğurlandı.