Emniyet Müdürü Çelik’ten Başkan Yardımcılarına plaket

Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediye Başkan Yardımcılarını ziyaret etti.

Çatalca İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çatalca Belediye Başkan Yardımcılarına ziyarette bulundu. Ufuk Akın, Erhan Güzel, Ayhan Tutun, Fehmi Akyüz, Dursun Duran Kaya ve Cengiz Uçar’a yapılan ziyaret, gündeme dair değerlendirmelerin yanı sıra sohbet havasında gerçekleştirildi.

Emniyet Müdürü Bülent Çelik tarafından Başkan Yardımcılarına, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmete girmesi yolunda yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Sahada olmaları nedeniyle ziyarette bulunamayan Başkan Yardımcıları Dursun Duran Kaya ve Cengiz Uçar’ın plaketleri de kendilerine verilmek üzere Başkan Yardımcısı Ufuk Akın tarafından alındı.

Çatalca Belediyesi Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Çelik’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.