EN BABA FESTİVALİMİZDE EN BÜYÜK MUTLULUKLARI PAYLAŞTIK

Çatalca’mızın unutulmaz günlerine bir yenisi daha eklendi. Başkanımız Mesut Üner Babafest’le hayatımızın en kıymetlileri babalar ile çocuklarına rüya gibi bir anı bıraktı.

Başkanımız Mesut Üner, çocukların ilk kahramanı, güvenle gölgesinde hayat boyu huzur bulduğu babaları ve onların yaşam sebebim dediği çocukları için çok anlamlı bir etkinliğe imza attı. Geçtiğimiz yıl binlerce katılımla ilki yapılan En Baba Festival BABAFEST’i gelenekselleştirerek bu yıl da babalar ve çocuklarını muhteşem bir festivalle buluşturdu.

Akalan Mahalle’miz mesire alanında yapılan etkinlikte, çocuklar babalarıyla doyasıya bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşarken, babalarda çocuklarıyla oyunlar oynamanın, uçurtma uçurmanın, yarışmalara katılmanın ve birlikte şarkılara eşlik etmenin sevincini yaşadılar.

Doğa çocuk sesleriyle gökyüzü uçurtmalarla buluştu

Kültür İşleri Müdürlüğümüz tarafından günler öncesinden büyük bir titizlikle hazırlanan festivale ilçemiz içinden ve ilçe dışından binlerce ailemiz katıldı.

Şişme oyun parkurları ile rengârenk donatılan alanda, birbirinden renkli animasyonlar, çocukların danslarıyla coştuğu mini disko ve çok sevdikleri Fikri kukla şov, yanı sıra tavla turnuvası, penaltı yarışması gibi çocukların ve babaların aynı heyecanda buluştuğu yarışmalar yapıldı.

Akalan mesire alanımızın yemyeşil doğası, gün boyu çocuklarımızın ve babalarımızın neşesiyle şenlenirken, masmavi gökyüzünü kaplayan rengârenk uçurtmalar da görsel bir şölen oluşturdu.

Gün boyu süren En Babafest’te ünlü sanatçılar Rumeli Orhan ve Kemal’in konseri ise 7’den 70’e herkesi muhteşem şarkılarıyla coşturarak, bu unutulmaz günün en yakın şahidi oldu.

Babalarımız bizim ilk kahramanımızdır

Çatalca’mıza böyle anlamlı bir günde anlamlı bir organizasyon armağan eden Başkanımız Mesut Üner, tüm babaların babalar gününü kutladığını ifade ederek, “Hayattaki en kıymetli varlıklarımız olan babalarımız ile anılar biriktirebileceğimiz bir gün yaşayalım istedik. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz festivalimiz vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla muhteşem bir şekilde gerçekleşti. Sevgi ve şefkatleriyle bizi her zaman koruyacağına inandığımız, karşılaştığımız bütün güçlüklerde yanımızda olacağından kuşku duymadığımız, hepimizin ilk kahramanı olan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum. Ebediyete intikal eden, vatanımız için şehit düşen tüm babalara Allah’tan rahmet diliyor, minnetle anıyorum” dedi.

#ÇalışıncaOluyor