Engelli Kardeşlerimizin Daima Yanındayız

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, Çatalca Aile Danışma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, Çatalca Aile Danışma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Ali Çağıran’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkanımız Mesut Üner, çocuklarla yakından ilgilendi.

Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada “Çatalca Belediyesi olarak Engelliler Merkezimizle daima işbirliği içerisindeyiz. Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata katılmalarını sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. Çatalca Aile Danışma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Ali Çağıran, ziyaret sonunda Başkanımız Mesut Üner’e ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.