Eskiyen çöp kovaları yenileniyor

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri eskiyen ve kırılan çöp kovalarını yenileri ile değiştiriyor.

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir çevre için çalışmalarına devam ediyor. Çatalca Belediyesi eskimeye ve bozulmaya başlayan dış mekan çöp kovalarını yenileri ile değiştiriyor. Atatürk Caddesi, okul ve camii önleri gibi halkımızın yoğun olarak kullandığı bölgelerdeki kırılan, eskiyen, tahrip olan ayaklı çöp kovaları yenileri ile değiştirilirken, ihtiyaç duyulan bölgelere de yeni çöp kovaları montajı yapılarak kullanıma sunuluyor.

Daha temiz bir Çatalca ve yaşam kalitesi

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde bütün cadde, sokak, meydan, altgeçit, boş alan, yaya kaldırımı ve kamu binalarının bahçelerinin temizlenmesi işlerini gerçekleştirmekle birlikte, ilçe genelinde konutlar ve iş yerlerinden çıkarılan katı atıkları belirlenen iş programına uygun olarak düzenli bir biçimde toplamaktadır. Daha temiz bir çevre ve yaşam kalitesi, daha yüksek bir kent oluşturmak için her geçen gün daha hassas olarak hizmet etmeye devam eden ekipler bu kapsamda; Evsel katı atıkların ve üretim atıklarının toplanması, cadde, sokak, altgeçit ve meydanların düzenli aralıklarla el ve makine ile süpürülmesi, yıkanması, evsel katı atık konteynerlerinin yıkanması, bakımı ve onarımı hizmetlerini ara vermeksizin sürdürmektedir.