Evde Kal Çatalca! Dezenfekte Filomuz 7/24 Görev Başında

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ilk günden itibaren koronavirüs önlemleri için başlattığı çalışmalar ilçemizin tüm mahallelerinde devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in vatandaşların sağlığını korumak için aldığı koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte çalışmaları, belediye ekiplerimizin yoğun mesaisi ile devam ediyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştirirken özel ekiplerimiz hastane ve acil servis başta olmak üzere kurumlar, kamuya açık alanlar ve ilçenin dört bir yanında sürekli dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizin tüm mahallelerinde cadde ve sokakları özel solüsyonlarla baştan aşağı yıkıyor, dezenfekte ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor. İlçedeki çöp konteynerleri de ekiplerce sürekli dezenfekte ediliyor.

Sağlık İşleri Müdürlüğü dezenfekte ekibimiz ise gece gündüz demeden sağlık merkezlerimiz, kamu kuruluşları, halk otobüsleri, taksiler, duraklar gibi bir çok alanda dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiriyor.

Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz

"Virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar dezenfeksiyon çalışmalarımız durmaksızın devam edecek" diyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, çalışmaların devam edeceğini belirterek, “İlçemizde elimizden geleni yapıyor, salgına karşı dezenfeksiyonla mücadele veriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 sahada dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ancak bu mücadele toplum olarak topyekun vermemiz gereken bir mücadeledir. Vatandaşlarımızın bireysel mücadelesi de büyük bir önem taşıyor. Bu sebeple vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça ve mecbur kalmadıkça evlerinden çıkmamalı, hijyen kurallarına dikkat etmeli ve sosyal mesafeye özen göstermelidir. Hep birlikte göstereceğimiz azami dikkat ve sabırla bu süreci hep birlikte el ele vererek atlatacağız. Biz Çatalcamız için mesaideyiz ve gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz, vatandaşlarımızda endişeye kapılmadan bizim için sadece evlerinde kalsınlar” ifadelerini kullandı.

#BirlikteBaşaracağız