Evlendirme Memurları Çatalca'da Buluştu

Evlendirme Memurları Çatalca'da Buluştu

Evlendirme memurlarının geleneksel olarak her ay bir ilçede düzenledikleri kaynaşma yemeği bu ay Çatalca Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
İstanbul’daki 39 ilçe belediyesinde görev yapan evlendirme memurlarının her ay farklı bir ilçede düzenledikleri kaynaşma yemeğinin bu ayki adresi Çatalca oldu.
Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve Başkan Yardımcılarımızın katılımıyla gerçekleşen yemekte bir araya gelen evlendirme memurları meslektaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayarak keyifli bir gece geçirdi.

Başkanımız Mesut Üner başarılar diledi
Geleneksel olarak düzenlenen yemeğe ilk kez ev sahipliği yapmaktan, heyecan ve mutluluk duyduklarını söyleyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner konuşmasında "Öncelikle İstanbul’un 39 ilçesinden Çatalca’mıza gelen nikâh memurlarımıza hoş geldiniz diyorum. Her ay düzenlenen nikâh memurları tanışma yemeğine Çatalca Belediyesi olarak ilk kez ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, tanışma ve kaynaşmanın yaşandığı bu organizasyonlar daha iyi hizmet verme noktasında da çalışanlarımıza yol gösterecektir. Hepinize bu güzel organizasyonda bizimle olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, yeni bir yaşama adım atan çiftlerimizin en güzel anlarına şahitlik ettiğiniz görevlerinizde başarılar diliyorum." sözleriyle evlendirme memurlarına görevlerinde başarılar diledi.