FEDAKÂRCA GÖREV YAPAN SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZİN DAİMA YANINDAYIZ

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner salgınla mücadelenin ilk gününden itibaren ilçemizde yoğun bir şekilde önleyici tedbirler uygularken bizlerin sağlığı için fedakârca çalışan sağlık emekçilerimize de destek oluyor.

Kurduğu Dezenfekte Ekibi ile Hastane ve Acil servisi düzenli olarak dezenfekte ettiren Başkanımız Mesut Üner ilçemizdeki hastanemize de sağlık çalışanlarımız için çeşitli gıda paketlerini gönderiyor.

Bölge hastanelerinde çalışmak için yeni atanan sağlık çalışanlarını da unutmayan Başkanımız Mesut Üner Aşevimizde hazırlattığı yemekleri her gün kaldıkları yere gönderiyor.

Sağlık emekçilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Başkanımız Mesut Üner, “Evlerine gidemeyen ve bölgemizdeki hastanelerde çalışmak üzere yeni atanan doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık personelimiz için Aşevimizde hazırladığımız yemekleri Beykent’te kaldıkları Şehit Münir Alkan Fen Lisesi’ne götürerek teslim ediyoruz.

İlk günden itibaren her gün hastanemizi ve acil servisimizi dezenfekte ediyor, sağlık emekçilerimize destek olmak için hazırladığımız çeşitli gıda paketlerini hastanemize sunuyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimiz ve salgın ile mücadelede bizler için canla başla, fedakârca gecesini gündüzüne katarak çalışan Sağlık emekçilerimiz için elimizdeki tüm imkânları seferber etmeye devam edeceğiz” ifadeleriyle bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğimizi ifade etti.

#BirlikteBaşaracağız