Fen İşleri ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Çatalca Belediyesi bünyesinde hizmet veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında farklı ekiplerle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları ilçe merkezi ile 39 mahallenin tamamında farklı çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için uğraşmaktan geri durmuyor.

Çalışmalarını gece gündüz sürdüren ekipler tarafından yol bakım, onarım, düzenleme ve temizlik çalışmaları devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Hallaçlı Mahallesi Metin Sokak’ta, İnceğiz Mahallesi Kabakça Caddesi’nde, İzzettin Mahallesi Taşlıpara Caddesi’nde, Oklalı Mahallesi Kaşmir Çıkmazı Sokak’ta ve Oklalı Mahallesi Kazan Sokak’ta bulunan yollara stabilize malzeme serimi gerçekleştirildi.

İlçe merkezinde kimliği bilinmeyen şahıslar tarafından yazı yazılan duvarları boyayan ekipler, Manisa Bayır’ında da tel çit çekilmesi işini tamamladı. Sakarya Caddesi’nde kaldırım çalışması yapan ekipler vatandaşların mal ve can güvenliği için tehlike arz eden Topuklu Caddesi’nde ki metruk bina girişlerini kapatırken, Yalıköy Mahallesi’nde bulunan metruk binayıı yıkarak hafriyatını kaldırdı.