Fen İşleri Müdürlüğümüz Yoğun Çalışmalarına Devam Ediyor

Belediye Başkanımız Mesut Üner ekipleriyle birlikte Çatalca’mıza hizmet için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkanımızın hızlı temposuna uyan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde eş zamanlı çalışmalar yürütüyor.

“Çatalca’mıza hizmet etmek için durmak yok” diyen Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in ara vermeden gerçekleştirdiği çalışmalar, ekiplerimizin de aynı hızla çalışmasını sağlıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında aynı anda başlattıkları çalışmaları tamamlayarak yeni çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ekiplerimiz tarafından İlçemizde düzenli olarak yol kontrolleri yapılarak yolların bozulan, deforme olan kısımlarında rotmiks (asfalt yama)çalışmaları ile sorunlar giderilirken, diğer ekiplerimiz tarafından da tretuvar yenileme, kilitli parke taşı döşeme gibi çalışmalar sürdürülüyor.

İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamakta sınır tanımayan ekiplerimiz okullarımızın, ibadethanelerimizin gerekli tadilatlarını yapıyor, ihtiyaç duyulan bölgelerde duvar, yağmur suyu kanalı ve mazgal yapımları çalışmalarına da aralıksız olarak devam ediyor.

Ekiplerimiz tarafından;

ARİF NİHAT ASYA AND. ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ BAHÇESİNE BORDÜR ÇEKİLDİ

BİNKILIÇ ATATÜRK MAHALLEMİZ FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ  YOLU TRETUAR YAPIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

BELEDİYEMİZ BAYRAM KIRAN ÇOCUK BAKIM EVİ BOYA VE BADANA ÇALIŞMASI YAPILDI

ELBASAN MAHALLEMİZ AYVALIDERE SOKAK YOLU REGLAJ YAPILARAK YOLU İYİLEŞTİRİLDİ

GÖKÇEALİ MAHALLEMİZ ASMA SOKAK YOLUNA ASFALT KIRIĞI MALZEMESİ SERİLDİ

İNCEĞİZ MAHALLEMİZ BİLİM SOKAK YOLU ASFALT KIRIĞI MALZEMESİ SERİLDİ

İZZETTİN MAHALLEMİZ KAHVEHANE VE MUHTARLIK BİNASI BOYA BADANA ÇALIŞMASI

KALEİÇİ MAHALLEMİZ DOKTOR ÇEŞME CADDESİ YOLU ASFALT YAMA ÇALIŞMASI

KALEİÇİ MAHALLEMİZ OLCAY SOKAK ASFALT KIRIĞI MALZEMESİ SERİLDİ

KALEİÇİ MAHALLEMİZ OLUK SK YAĞMURSUYU KANALI MAZGAL ONARIMI

KAYMAKAMLIK BİNASI YAĞMURSUYU GİDER SORUNU ÇÖZÜLDÜ

LİSE CADDESİ YOLUNDA DUBA ONARIMI

MESCİT CAMİ ETRAFI PARKLANMA YASAĞI DUBA KONULDU.