Fidan Umuttur, Gelecektir

Fidan Umuttur, Gelecektir

Milli Eğitim Bakanlığı ve Orman Bakanlığı'nın destekleri ile İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği 'Bir Fidan Bin İstanbul' kapsamında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

İstanbul genelinde gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğinin en kapsamlısı ilçemiz Çanakça Mahalle'sinde gerçekleştirildi.

İlçemiz okullarında öğrenim gören gönüllü 1000 öğrencinin katıldığı etkinlikte, öğrenciler 1000 adet fidanı toprakla buluşturmanın sevincini yaşadılar.

Etkinliğe; Çatalca Kaymakamımız İnci Sezer Becel, Belediye Başkanımız Mesut Üner, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Levent Özil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan, öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı.

Etkinlik kapsamında 1000 adet fidan toprak ile buluşturulurken, Başkanımız Mesut Üner, toprağa fidan dikmesinin ardından alanda bulunan kumaşa el basmayı da ihmal etmedi.

Alanda bulunanlar ile yakından ilgilenen Başkanımız Mesut Üner, tören sonunda öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.