Galibiyet sevinci hep birlikte yaşandı

Spor toto 3. Lig temsilcimiz Çatalcaspor sahasında Düzcespor’u ağırladı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da heyecanla izlediği 90 dakikanın sonunda gülen taraf Çatalcaspor ve taraftarları oldu.

Spor toto 3. Lig’de mücadele eden Çatalcaspor bu hafta Ziya Altınoğlu Stadında Düzcespor’la karşı karşıya geldi.

Takıma iyi gününde de, kötü gününde de daima destek olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da izlediği maçta sarı kırmızılı takım 7. dakikada Sadık Arda Yılmaztürk ve 44. dakikada İsmail Sarı’nın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Rakip takımın ikinci yarının 55. dakikasında Serhat Baştan ile bulduğu gol sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşmadan Çatalcaspor galip olarak ayrıldı.

Maç sonunda yaşanan büyük sevinç objektiflere yansırken, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve taraftarlar takımı ayakta alkışladı.