Gaziler Başkan Cem Kara’ya teşekkür etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şube Başkanı Şah İsmail Atak ve Dernek Üyesi Gaziler, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şubesi makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Şah İsmail Atak önderliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Cem Kara’ya derneğe yaptığı katkılarından dolayı teşekkür edilerek “Teşekkür Belgesi” ve “Dernek Flaması” hediye edildi.

Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çatalca Şube Başkanı Şah İsmail Atak, Başkan Cem Kara’ya “Derneğimize göstermiş olduğunuz ilgi ve katkılarınızdan dolayı tüm gazi ve gazi aileleri adına size teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek “Gazilerimiz için yapacağımız her şey onların bizler için gösterdiği fedakarlıkların yanında az kalacaktır. Vatanı uğruna canını hiçe sayan şehitlerimizin aziz hatırası, gazilerimiz ve gazi ailelerimiz bizler için önemlidir. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.