Gece Gündüz Demeden Çalışan Sağlık Ordumuza Teşekkürlerimizi Sunuyoruz

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner Çatalca Cevdet Barın Devlet Hastanemizi ziyaret ederek özveriyle gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner İlçe Kaymakamı İnci Sezer Becel ile birlikte Çatalca Cevdet Barın Devlet Hastanemizi ziyaret etti.

Ziyarette; Hastanemizde çalışan hemşirelerimiz nezdinde fedakârca çalışan hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlanırken sağlığımız için durmaksızın çalışan tüm sağlık mensuplarına da teşekkür edildi.

Başkanımız Mesut Üner kutlama konuşmasında; “Sağlık ordumuzun vazgeçilmezleri olan hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler Günü kutlu olsun. Sağlığımız için insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

#BirlikteBaşaracağız