Geçmiş Dönem Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz 2 dönem (2009-2019) Çatalca Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve önceki gün kaybettiğimiz Çatalca Belediyesi Eski Başkanı Cem Kara, düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı hastalık nedeniyle 09.08.2020 Pazar günü hayata gözlerini yuman Çatalca Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Cem Kara, bugün Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen tören sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Çatalca Belediyesi önünde saat 16.00’da gerçekleşen törene; Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner başta olmak üzere Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok sayıda Milletvekili, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Üyeleri,  Mahalle Muhtarları, ailesi, yakınları ve Çatalca halkı yoğun katılım gösterdi.

Törende konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Merhum Başkan Cem Kara’nın kişiliği, çalışkanlığı ve ilçeye yaptığı katkı ve hizmetlerden dolayı asla unutulmayacağını ifade ettiler.

Çatalca Belediyesi’nde düzenlenen törenin ardından merhumun cenazesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılım gösterdiği Çatalca Ulu Camii’nde İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazını takiben Ferhatpaşa mezarlığında defnedildi.