“Gençler Başkanla Buluşuyor” Projemiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner, “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesi kapsamında gençlerimizle bir araya gelmeye devam ediyor.

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner toplumun her kesimine sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı ile görevini sürdürüyor. Bu doğrultuda Çatalca’da daha önce yapılmamış birçok projeyi hızlı bir şekilde hayata geçiren Başkanımız Mesut Üner, gençlere yönelik çalışmaları onların fikir ve düşüncelerini de dikkate alarak gerçekleştiriyor.
Başkanımız Mesut Üner’in gençlere yönelik en önemli projelerinden biri olan “Gençler Başkanla Buluşuyor” projesi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gençlerle bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner, gençliğe yönelik ve genel hizmetler hakkında detaylı bilgiler vererek gençlerin görüş ve önerilerini aldı.

Gençlerimize güveniyorum

Haftalık gençlik buluşmasında gençlerin yoğun sevgi seliyle karşılanan Başkanımız Mesut Üner, gençlerle bir arada olmayı, fikir ve düşüncelerini dinlemeyi önemsediğini belirterek , “Gençlerimize güveniyorum. Gençlerimizin ülkemize, milletimize faydalı bireyler olacağına inanıyorum. Ülkemizin gençlere ihtiyacı var. Belediyemizin kapıları gençlerimize her zaman sonuna kadar açık. Onların görüş ve taleplerine cevap vermek, yanlarında olmak bizim en büyük görevimiz. Gençlerimizi sporsal faaliyetlere yöneltmek için Çatalca Belediyespor Kulübümüzü kurarak birçok branşta spor okulumuzu açtık. Ayrıca kültürel, sanatsal kurslarımız kültür merkezimizde devam ediyor.“ Gençler Başkanla Buluşuyor” projemizi hayata geçirerek gençlerimizin görüş ve önerilerini, ilçemizin geleceğine dair hayallerini, beklentilerini öğreniyoruz” ifadelerine yer verdi.
Gençlerimiz Başkanımız Mesut Üner’e projelerinden ve gençliğe verdiği destekten dolayı teşekkür etti.