'Gençler! Sporun Her Türlüsünü Yapın'

İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen 4. Geleneksel Gençlik ve Spor Haftası Pikniğine katılan Çatalca Beldiye Başkanımız Mesut Üner ve Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Rasim Yücel, Süheyla Topçu, Tuba Uzun,Halit Aksoy, Özkan Arslanca ve Necati Dönmez gençleri yalnız bırakmadılar.

Başkanımız Mesut Üner sırası ile basket attı, masa tenisi ve dart oynadı, son olarak ta kalecilik yapan gençlere şut çekti. Tek tek etkinlik alanlarını gezdiren İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürü Seyithan Dağıstanlı katkıları için başkanımıza teşekkür ederken Sayın Üner " Spor gibisi yok sevgili gençler. Sporun her türlüsünü yapmaya gayret edin. Biz ailece sporcuyuz. Ben yıllarca futbol oynadım, eşim Aydan hanım basketbol oynadı. Kızlarımız basket ve futbol, bocce oynuyorlar. Belediye olarak bir çok spor dalında ilçe gençlerimize hizmetlerimiz olacak. Ancak ben bir defa daha söylüyorum. Sporun her türlüsünü yapın" sözleri ile ilçedeki tüm gençlerin spor yapması için belediye olarak çalışmaları hızlandıracağını ifade etti.