GENÇLERİMİZDEN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA; Okullarımız Gençlerimizin El Emeği Çalışmalarla Bambaşka Görünüme Kavuşuyor

Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner’in çocuklarımıza ve gençlerimize verdiği önem ile başlattığı çalışmalar ilçemizde birçok yeniliğin hayata geçmesini sağlıyor.

Başkanımız Mesut Üner’in talimatları doğrultusunda Belediyemiz, Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezimiz işbirliğinde bir araya gelen gönüllü gençlerimiz örnek bir çalışmaya imza attı.

Gençlik Merkezimizde genç gönüllü gruplarına katılan gençlerimiz el emeği göz nuru çalışmalarıyla ilçemizde okullarımız rengârenk bir görünüme kavuşarak güzelleşiyor.

Başkan Yardımcımız İkram Kaya ve Gençlik Merkezi Müdürü Umut Şenol’un da eşlik ettiği genç gönüllülerimiz tarafından bugün Kalfaköy Mahallemizdeki okulumuz bambaşka bir görüntüye kavuşturuldu.

Sosyal sorumluluk sahibi bireyler olarak ilçemizde çöp toplama, sokak hayvanları besleme, fidan dikme gibi birçok önemli etkinlikte bulunan gençlerimiz tarafından aynı zamanda mahallemizde camilerimizin temizliği, gıda ve satranç takımı dağıtımları da gerçekleştirildi.