Gönlümüz Bir, Soframız Bir!

Gönlümüz Bir, Soframız Bir!

Belediye Başkanımız Mesut Üner, Başkan Yardımcımız Fehmi Akyüz, Genel Koordinatörümüz Halit Aksoy, Spor İşleri Sorumlusu Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu, Belediyemiz bünyesinde yer alan Karate Takımımız ve aileleri ile akşam yemeğinde biraraya geldi.

Katıldıkları "Denizli Uluslararası Karate Şampiyonası'nda" başarılı olan karatecilerimiz ve ailleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Başkanımız Mesut Üner yaptığı açıklamada, "Katıldıkları 'Denizli Uluslararası Karate Şampiyonası'nda' ilçemizi başarıyla temsil eden karatecilerimizi ve antrenörümüz Muzaffer Muyan'ı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Bizler, Birlikte Çatalcayız ilkesiyle hareket ediyoruz. Spora her zaman destek vermeye devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.

Başkanımız Mesut Üner, karatecilerimiz ve ailleri ile yakından ilgilenirken bir kez daha #BirlikteÇatalcayız mesajını verdi.